2 WEBSHOPS, 1 ACCOUNT!

Nog geen klant?

Meld je aan! »

Online bestellen 28 hoogtematen 12 verschillende houtsoorten Eenvoudig uw lade samenstellen Bestekindelingen voor houten- en metalenlade

Houtenladen

Houtenladen.nl is gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte houten laden.
Er kunnen 3 type laden geleverd worden.

De laden kunnen in de volgende houtsoorten worden geleverd: Beuken, Ahorn, Elsen, Beuken gestoomd, Essen, Vuren, Berken, Grenen, Eiken, Europ.-Kersen, Amerik.-Noten, Beuken noten gebeitst, Eiken wenge gebeitst en diep zwart gebeitst. De lade heeft standaard een bodem van 6mm multiplex, optioneel is 8mm of 12mm.

Zonder meerprijs: Boring ladeloper, 15 mm doorlopende voorkant t.b.v. binnenlade. Blank gelakt in 2 componenten. De houten laden zijn voorbereid voor de Blum tandem geleider. Desgewenst kunnen wij deze meeleveren.

Antislip mat

Van binnen kan de lade netjes worden afgewerkt met een antislip mat. Zwart of antraciet. De lade kan voorzien worden van een bestekindeling - Systeem 96

 

Bestellen

Meld je aan of log in om producten op
Houtenladen.nl te bestellen.

Bij vragen mail: info@houtenladen.nl

Bestellen »

Overzicht van houtsoorten

Onderstaand een overzicht van de laden in de verschillende houtsoorten.

Optionele greep

Onderstaand een overzicht van de laden in de verschillende soorten grepen. De grepen kunnen in alle houtsoorten geleverd worden.

Nieuw!!

HOUTENLADEN SPECIALS

Houtenladen.nl heeft een aantal speciale laden. Zoals de Broekenlade, Schoenenlade, Spoelbaklade en de broodbox. Deze laden zijn een prachtige aanvulling op de standaard binnenladen en zijn een ware sierraad voor het interieur van uw kast of keuken.